Slide 1
Modificació Puntual de PGM en l'Àmbit Industrial "Les Salinas" 2009
Sant Boi de Llobregat, Barcelona

 

 

Localització: Sant Boi de Llobregat, Barcelona

Àmbit d'actuació:451.600 m² 
Any del Projecte: 2009
Promotor:Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 

 

XXXXXXXXXXXXXXXXX L'emplaçament, una parcel·la allargada segons la direcció nord-sud, oferia la possibilitat de comunicació amb el parc contigu i vistes sobre el mar i les muntanyes properes. L'edifici es desdobla en dues plantes de manera que al volum s'accedeix des del carrer i des del parc. Una plataforma exterior a una cota intermitja permet connectar tots els nivells d'accessos i baixar des de la biblioteca fins al parc. Un vestíbul a doble alçada comunica visualment la biblioteca, a la planta superior, i l'escola d'adults, a la planta inferior. A la façana al parc, els vidres es protegeixen amb panells de xapa perforada de color bronze que segons va girant el sol al voltant l'edifici va adquirint diferents tons daurats. A la façana al carrer, molt més cega, es contrasta l'accès amb una gran pèrgola en voladiu. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX